2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Torlódás a román a határonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-03-24 13:55:44
A román fél a határforgalom ellenõrzésében jelentõs szigorításokat vezetett be, mely miatt az Ártándi Közúti Határátkelõhelyen nagymértékben lassult a határforgalom, ezért kérjük a 7,5 tonna feletti tehergépjármûvek vezetõit, hogy elindulás elõtt tájékozódjanak a magyar-román határviszonyokról.

 

Az Ártándi határátkelõn jelenleg kb. 120 perces várakozási idõvel kell számolni. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság állománya mindent megtesz a zökkenõmentes haladás érdekében, a kialakult jármûsort a rendõrök, a 42-es számú fõúton Biharkeresztes és Mezõpeterd között, szakaszosan váltakozó irányban engedik. A 7,5 tonna alatti jármûvek vezetõit kérjük, válasszák a 06.00-22.00 óra között üzemelõ Létavértesi, a 3,5 tonna alatti jármûvek az éjjel-nappal üzemelõ Nyírábrányi átkelõk valamelyikét.

Továbbá felhívjuk az úton közlekedõk figyelmét, hogy a balesetek megelõzése érdekében óvatosan, a forgalmi viszonyoknak megfelelõen válasszák meg asebességüket, hiszen mindenkit hazavárnak, vigyázzanak egymásra.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!