2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Tegnap este a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást egy moldáv férfi ellen, aki kilépésre jelentkezett a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségi Ártándi Közúti Határtákelõhelyen. A férfi ellen a BÁH helyszíni bírság meg nem fizetése miatt beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

A város képviselõ testülete döntött arról, hogy Berettyóújfalu településkártya néven olyan kártyarendszert vezetnek be, amely a városban lakóhellyel rendelkezõ polgároknak nyújt kedvezményt.

A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ adott helyet a Gróf Tisza István Kórház Patológiai Osztálya által szervezett XI. Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzésnek.

Megérkeztek az elsõ „kínai fecskék” Biharország fõvárosába: mintegy kétmilliárd forintból napelem és napkollektor gyártó üzemet építenek fel még az idén, mellyel elsõ körben 300, két éven belül pedig ezer embernek adnak majd munkát.

A Magyar Református Szeretetszolgálat munkájába nyerhettek bepillantást azok a keresztények, akik részt vettek az ökumenikus imahét keretében a volt Megyeháza dísztermében megtartott igehirdetésen és filmvetítésen.

« 1. oldal »