2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Hajdú-Bihar – A hajdú-bihari rendõrök megyei futsal bajnokságon versenyeztek.

A hóhelyzet miatt elmaradnak a hétvégi meccsek
Hajdú-Bihar – Az MLSZ-Hajdú-Bihari Igazgatóságának tájékoztatása szerint a mostoha idõjárási körülmények miatt elmaradnak a hétvégi fordulók az NB III-ban, a megye I-ben és a megye III-ban.

Gyõzött az irodalom2012-07-17 09:20:21

Futball(b)irodalom címû rendezvény nyitónapjára került sor a nagyrábéi mûvelõdési házban július 15-én a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat támogatásának köszönhetõen. A kiállítás augusztus 30-ig megtekinthetõ

Igazi közönségsikert hozott a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen Berettyóújfaluban megrendezett küzdõsportgálája: a Low-kick-, K-1-, K-3- és amatõr MMA szabályrendszerû küzdelmeket több mint ezren szurkolták végig.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 11. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Balkány nyert Kótajban, fáradtan is diadalmaskodott a Nagyecsed, döntetlen Nyírmadán és Ibrányban.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 10. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Tiszakanyár megnyerte az Ibrány elleni rangadót, a Tiszalök meglepetésre hazai pályán vesztett az eddigi sereghajtó Berettyóújfalu ellen.

Ha kíváncsi, melyik megye I-es csapat hogy szerepelt, itt meg tudja nézni.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 5. forduló: a vasárnapi mérkõzések hazai gyõzelmeket hoztak, a Kótaj negyedóra alatt elintézte a Berettyóújfalut, a Nagyecsed az utolsó percekre hagyta a döntést a Tiszakanyár ellen.

A megye I-es bajnokság nyitófordulójának vasárnapi napján igen sok mérkõzés félbeszakadt a hirtelen jött vihar miatt. Ha érdekli, azok a találkozók, melyeket lejátszottak, hogyan végzõdtek, tekintse meg portálunkon.

Az NB III. elsõ fordulójának vasárnapján két hajdú-bihari csapat lépett pályára.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 1. forduló, vasárnapi mérkõzések: a tavalyi bajnokság alsóházi csapatai közül Kótaj Nyírmadáról, a Berettyóújfalu Nagyecsedrõl vitte el a három pontot.

A hét végén kezdõdõ NB III-as bajnokságban bizonyíthat idén is a Berettyóújfalu.

Toborzót hirdet a kétszeres futsal magyar bajnok, Magyar Kupa- és Szuperkupa-gyõztes MVFC Berettyóújfalu a sportág iránt érdeklõdõ fiatalok számára két korosztályban – U15 és U19 – július 20-án és 21-én.

« 1. oldal »