2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Halállal végzõdött a családi veszekedésForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-18 14:00:42
A férfi ütlegelte és fojtogatta az asszonyt, majd lefektette ágyába. Szombaton pedig nem tudta felébreszteni. Az igazságügyi orvos szakértõ véleménye szerint a 49 éves nõt megfojtották.

Gyõr - Megölte feleségét egy 51 éves férfi Gyõrben. A Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság vasárnapi tájékoztatása szerint, családi veszekedés tört ki még pénteken délután.

A férfi ütlegelte és fojtogatta az asszonyt, majd lefektette ágyába. Szombaton pedig nem tudta felébreszteni. Az igazságügyi orvos szakértõ véleménye szerint a 49 éves nõt megfojtották. A mentõk értesítették a rendõrséget szombaton délelõtt az esetrõl.

Akkor még nem lehetett egyértelmûen megállapítani, hogy mi okozta a 49 éves nõ halálát, testén ugyanis több bántalmazásra utaló nyomot is találtak. Az igazságügyi orvos szakértõ azonban megállapította, megfojtották az asszonyt. A rendõrség tájékoztatása szerint pénteken délután veszett össze a házaspár. A férfi azért kezdte el ütni és fojtogatni feleségét, mert a nõ túl sokat ivott.

A férj aztán lefektette feleségét, másnap pedig hívta a családot, hogy nem tudja felébreszteni a nõt. Ekkor hívták ki a mentõket, akik azonban már nem tudtak segíteni az asszonyon. Kocsis Tünde sajtószóvivõ elmondta, a férfi részleges beismerõ vallomást tett és emberölés miatt õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!