2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Bodnár László nem játszik a két hazai világbajnoki selejtezõnForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-01 15:09:08
Bodnár László nem utazik el Telkibe a svédek és portugálok elleni vb-selejtezõre készülõ magyar válogatott hétfõn kezdõdõ edzõtáborába.

A hétvégén halálos közúti balesetet okozó válogatott hátvéd közölte, nem akar a csapat terhére lenni, ezért inkább otthonról szurkol.


A válogatott hátvéd a szövetség honlapjának elmondta, borzasztóan megviselték a történtek, nagyon rossz lelki állapotban van, és semmiképpen sem szeretné, hogy ez hatással legyen a társaira.

"Úgy érzem, a legjobb, ha most itthonról, a távolból szurkolok tiszta szívembõl a csapatnak" - mondta Bodnár az mlsz.hu-nak.

Kisteleki István, az MLSZ elnöke tudomásul vette Bodnár László döntését.

Bodnár László, a válogatott és a DVSC-TEVA labdarúgója pénteken este 9 órakor Mátészalkára tartott szüleihez, amikor Nyírbátornál elgázolt egy vele azonos irányba haladó kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.

A biciklisen volt láthatósági mellény. Az csak a boncolás után derül ki, ittas volt-e. A szonda szerint Bodnár viszont nem ivott alkoholt.

A rendõrség még vizsgálja azt is mennyivel hajtott a Loki focistája, de a szakértõi véleményekre még várni kell.

Erre 30 napja van a rendõrségnek - mondta el a Független Hírügynökségnek Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!