2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Meggyilkolták az autóban megtalált miskolci nõtForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-07 14:00:59
Az avasi Szilvás utca egyik neve elhallgatását kérõ lakója azt mondta, hogy "annak volt szemtanúja, hogy egy napszemüveges férfi magától odament a rendõrökhöz, valamit röviden mondott nekik, elõrenyújtotta a két karját és már kattant is rajta a bilincs".

Miskolc - Meggyilkolták azt a 27 éves nõt, akit egy gépkocsiban találtak holtan péntek délután Miskolcon. A rendõrség õrizetbe vette a nõ egyik ismerõsét, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

 

2009.09.07., Hétfõ 12:16 - Különös kegyetlenséggel gyilkolták meg a miskolci lányt

A rendõrségi szóvívõ a Borsod Online számára megerõsítette, hogy az emberölés bûntettét elõre megfontolt szándékkal, nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel követte el a gyanúsított.

2009.09.05., Szombat | 15:36 - A tragédiától döbbenten az egész család

A meggyilkolt lány egyik közeli hozzátartozója, egyébként ismert miskolci személyiség, pénteken egyéb okból a szerkesztõségünkben járva elmesélte, milyen ideges, mert a keresztlánya, gyermekei legjobb barátja két napja eltûnt.


2009.09.05., Szombat | 14:13 - A Szilvás utca egyik neve elhallgatását kérõ lakóját kérdeztük meg arról, mit látott pénteken

Megmutatta a helyet, ahol az autó állt. Mint mondta, kizártnak tartja, hogy régóta ott parkolt volna az autó, mivel a kutyasétáltatók is rendszeresen arra járnak és az óvodába is arrafelé hozzák-viszik a gyerekeket.

Õ már csak a csõdületre figyelt fel pénteken és utóbb értesült a történtekrõl. Elmondása szerint a nyomozók végigjárták a ház összes lakóját és érdeklõdtek. Õ annak volt szemtanúja, hogy egy napszemüveges férfi magától odament a rendõrökhöz, valamit röviden mondott nekik, elõrenyújtotta a két karját és már kattant is rajta a billincs, elkísérték.

A megkérdezett saját véleménye szerint nem ide akarták hozni a nõt, hanem innen akarták elvinni, ám mivel az Avas mostanában igen szem elõtt van (rendõrök, városõrök, stb.) nem tudták kivinni az Avasról. Eltéveszthették szerinte az utat, véletlenül jöhettek be a zsákutcába, mert ha egy utcával feljebb mennek, akkor ott egy bozótos részen átjuthattak volna.

Elmondta, 30 éve lakik az Avasnak ebben a házában, mostanában nagyopn sok az új arc errefelé, õ csak azért nem fél, mert koránál fogva már sokmindent átélt.

2009.09.05., Szombat | 09:36 - Meggyilkolták az autóban megtalált miskolci nõt

Meggyilkolták azt a 27 éves nõt, akit egy gépkocsiban találtak holtan péntek délután Miskolcon. A rendõrség õrizetbe vette a nõ egyik ismerõsét, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

Egy 27 éves miskolci férfit õrizetbe vett a rendõrség, és elõzetes letartóztatását is kezdeményezték. A férfi a meggyilkolt nõ ismerõse volt. A hatóság emberölés miatt indított eljárást - mondta el Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje szombaton.

2009.09.04., Péntek | Halott nõ egy autóban az Avason
Két napja eltûnt nõt találtak, de már holtan egy autóban pénteken a koraesti órákban Miskolcon, egy Szilvás utcai parkolóban az Avason.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!