2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Egy év felfüggesztettet kapott Bodnár LászlóForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-11 17:36:27
Egy év fogházat kapott felfüggesztve Bodnár László pénteken a Nyíregyházi Városi Bíróságon.

A DVSC-TEVA és a magyar válogatott labdarúgója augusztusa 28-án, Nyírbátornál gázolt el egy kerékpárost, aki meghalt.

 

Az mlsz.hu pénteken tudatta, hogy a bíróság megállapította a válogatott focista felelõsségét "halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében." Egy év, fogházban letöltendõ büntetésre ítélte a bíróság, amelynek végrehajtását 1 év próbaidõre felfüggesztették.

Mellékbüntetésként 250 ezer forintos pénzbüntetést is kiszabtak rá és másfél évre eltiltották a vezetéstõl. A büntetés kiszabásánál a bíróság figyelembe vette, hogy az áldozat ittas állapotban kerékpározott és több közlekedési szabályt is megsértett. Az ítéletet az ügyész, valamint Bodnár László és védõi is tudomásul vették, így az jogerõs.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, Bodnár László, a válogatott és a DVSC-TEVA labdarúgója augusztus 28-án, este 9 órakor Mátészalkára tartott szüleihez, amikor Nyírbátornál elgázolt egy vele azonos irányba haladó kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A biciklisen volt láthatósági mellény. A szonda szerint Bodnár nem ivott alkoholt.

Bodnárt késõbbi megnyilatkozásai szerint nagyon megviselte az eset. Késõbb a boncolás alapján kiderült, hogy az elgázolt kerékpáros ittas volt, "igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt" - közölte akkor a rendõrség. A rendõrség adatai alapján ráadásul a felezõvonal közelében kerékpározott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!