2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Megvan a tompai gyilkosság gyanúsítottjaForrás: Index
Utolsó módosítás: 2009-11-17 10:08:44
A szomszéd településre, Kelebiára való férfi beismerõ vallomást tett. A tompai lovastanyán két hete ölték meg brutálisan egy család három tagját.

Elkapták a tompai gyilkosság gyanúsítottját. Az õrizetbe vett 29 éves kelebiai férfi elismerte a bûncselekményt.

 

Elfogtak egy 29 éves kelebiai férfit, akit a tompai hármasgyilkosság elkövetésével gyanúsít a rendõrség.

A brutális bûncselekmény feltételezett tettesét azután fogta el a külön erre az ügyre létrehozott nyomozócsoport, hogy vasárnap befejezték a rekordhosszúságú helyszínelést a hármas gyilkosság helyszínén.

 

A hétfõ délután elfogott férfi elismerte a bûncselekmény elkövetését, mondta az Indexnek Mihályné Bornemisza Eleonóra rendõrõrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje. A gyanúsítottat õrizetbe vették.

Egy tompai lovastanyán még november elején brutális kegyetlenséggel megölték egy család három tagját, egy idõs házaspárt és negyven éves lányukat. A családfõ holttestét a fõépületben, megkötözött feleségét és lányát a pajtában, egy autó csomagtartójában találták meg. A férfi évek óta súlyos beteg, mozgáskorlátozott volt, korábban jól menõ vállakozásai voltak, családja korábban jó anyagi körülmények között élt.

A súlyos bûncselekmény helyszíne, a panzióként majd lovastanyaként mûködõ ingatlan Tompa határában, a határ közelében található. A család itt lakott, több generáció is élt a kétszintes nagy házban. Az áldozat, a 65 éves K. József és 62 éves felesége a szomszédos Kelebiába volt bejelentve, mindeki jól ismerte. A gyilkosság harmadik áldozata, K. József 41 éves lánya is a házban élt két iskolás gyerekével és férjével – õk megúszták a mészárlást, mert nem voltak otthon.

 

A rendõrség több emberen, védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberöléssel gyanúsítja a férfit, arról egyelõre nincs információ, hogy a gyanúsított egyedül, vagy esetleg egy vagy több társával követte el a gyilkosságokat. A rendõrség eredetileg több tettes ellen nyomozott. Arról sincs hír, hogy a család tulajdonában lévõ, elrabolt Mercedes személygépkocsi elõkerült-e.

A Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság ma délután kettõkor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a nyomozásról, a gyanúsított elfogásáról, addig nem közölnek további információkat a bûnügy állásáról.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!