2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Lökdösõdtek, majd letörte a tükrétForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-03 11:05:39
A felek nem egyformán "emlékeznek" a közöttük közlekedési okból korábban kialakult nézeteltérésre.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya vizsgálatot folytat garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt.

Még 2009. szeptember 29-én reggel 06.10-06.30. közötti idõben, Debrecenben a Sámsoni és az Acsádi utak keresztezõdésénél forgalmi okokból kifolyólag megállt egy Volkswagen Transporter kisteher-gépkocsi, illetve közvetlenül mögötte egy Opel Astra kombi személygépkocsi.

A két jármû vezetõje között - megállásukat megelõzõ közlekedési okból fakadóan - kisebb nézeteltérés alakult ki, melyet tisztázandó – a személygépkocsi 52 éves vezetõjének elmondása szerint – az Acsádi-Sámsoni keresztezõdésében a kisteher-gépkocsi vezetõje és utasa kiszállt a gépjármûvükbõl és a mögöttük álló Opel Astra típusú személygépkocsihoz mentek. Elõzetes szóváltást követõen – a sértett elmondása alapján - egyikük megrángatta õt, míg másikuk letörte az autó jobboldali visszapillantó tükrét.

Az esettel összefüggésben az elmúlt napokban került sor a szembesítésre – mint az utolsó tervezett nyomozati cselekményre – melynek során azonban a felek ellentétes elmondásai alapján a történés kétséget kizáró módon történõ tisztázása nem volt lehetséges, így mindenképpen szükséges lenne kívülálló tanúk felkutatása.

A történtek tisztázása érdekében a rendõrség kéri, hogy jelentkezzenek azok a személyek, akik fenti napon és idõben a történteket észlelték; arról bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám “E” épület Fszt/4. sz. hivatali helyiségében) illetve telefonon munkaidõben az 52/516-400/22-41-es melléken, vagy az éjjel-nappal ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es  segélyhívókon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!