2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Három év börtön a távirányítóval gyilkoló férjnekForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-20 08:10:24
Milyen körülmények között történt meg a gyilkosság?

Három év börtönbüntetést kapott az a brit férfi, aki távirányítóval ölte meg a feleségét - közölte pénteken az ügyben eljáró londoni bíróság.

 

A 46 éves Paul Harvey egy vita hevében vágta hozzá 48 éves feleségéhez a mûanyag eszközt, ám az olyan szerencsétlenül találta el asszonyt, hogy agyvérzést kapott, és életét vesztette.

A házaspár állítólag a férfi gyerektartási díján vitatkozott, amit az elõzõ házasságából származó mostohalánya után fizetett, amikor Harvey elvesztette az önuralmát, és a feleségéhez vágta a televízió távirányítóját. A szerkezet eltalálta a nõ egyik elvékonyodott artériáját a nyaka közelében, és agyvérzést okozott nála. A férj megpróbálta újraéleszteni a feleséget, ám a nõ végül életét vesztette.

A villamosmérnökként dolgozó férfi márciusban bûnösnek vallotta magát a bíróság elõtt az emberölés vádjában. Ügyvédje, Jonathan Goldberg úgy nyilatkozott, hogy védence "mélyen szégyelli és bánja", hogy megölte a feleségét, "Annyit tett, hogy a távirányítót az õ irányába dobta" - fogalmazott az ügyvéd, hozzátéve, hogy nagyjából olyan eséllyel találta el a szerkezet az asszony gyenge pontját, mint amilyen eséllyel lottót lehet nyerni.

Az ügyvéd kiemelte azt is, hogy sem a férj, sem a feleség nem tudott arról, hogy a nõnek gyengébb volt az átlagosnál azon a ponton az artériája.

Az ügyben ítélkezõ bíró az ítélet kihirdetésekor azt mondta, hogy Harvey-nek vállalnia kell a felelõsséget tetteiért. Mint mondta, felelõtlenség és veszélyes olyan kemény tárgyakkal dobálózni, mint egy távirányító.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!