2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 

Felrobbant egy ház kazánja Nagyhegyesen, egy idõs nõ azonnal szörnyethalt. Az asszony unokáira vigyázott, a gyerekek épp tévéztek. A nagymama valószínûleg be akart gyújtani a kazánba, amikor az felrobbant. A katasztrófavédelem vizsgálja az esetet. Az RTL riportja.

Kerékpárost gázolt egy személyautó szerdán, a kora esti órákban Hajdúszoboszlón, az Arany János és a Bányász utcák keresztezõdésében.

A bíróság elrendelte az elõzetes letartóztatását, annak a 30 éves lengyel férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint halálos balesetet okozott a 47-es számú fõúton.

A baleset negyedik sérültje információink alapján már nincs közvetlen életveszélyben.

Lecsukatnák a baleset miatt2016-02-29 17:26:19

Végrehajtandó fogházbüntetést és közúti jármûvezetéstõl eltiltást indítványozott az ügyészség azzal a román állampolgárral szemben, aki tavaly szeptemberben halálos balesetet okozott a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Mezõpeterd között.

Hármas halálos baleset Tépe és Berettyóújfalu között

Debrecen – “Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a gyõzelmet, aztán elindultak hazafelé.”- írja a DVSC kézilabdacsapata a honlapján.

Szerdán, a késõ délutáni órákban Derecskén, a bevezetõ fõúton, a benzinkútnál egy csuklós autóbusz, egy személygépkocsi és egy külföldi felségjelzésû kamion karambolozott.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint kedden 5 óra 35 perc körül a a 4-es fõút Debrecent elkerülõ szakaszán, a 354-es számú út 6. kilométerszelvényében egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

Hat hónappal enyhítette, így jogerõsen két év fogházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Nyíregyházi Törvényszék azt az orvost, akinek autójában életét vesztette a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház két neurológusa – tájékoztatta a Naplót dr. Toma Attila szóvivõ. A közlekedési baleset szinte napra pontosan két éve történt.

Vízelvezetõ árokban landolt egy furgon kedden kora délután Hajdúszoboszlón, a Kossuth utca és a Hõforrás utca keresztezõdésétõl pár méterre – értesült a Hajdú Online.

Halálos motorbaleset2015-07-12 11:38:06

Tehergépkocsi és motorkerékpár karambolozott péntek este Debrecenben, a motoros meghalt.

Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze a 4-es számú fõúton Hajdúszoboszló és Kaba között.

 

Két fõt szállítottak kórházba, miután három jármû karambolozott csütörtök délután a 4-es fõúton Apafánál.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Az elsõrendû vádlott beismerte bûnösségét a gyógyszergyári baleset kapcsán.

Összefoglaló Hajdú-Bihar megye 2015. május 9-én történt rendõrségi eseményeibõl.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A rendõrök keresik azt a kerékpárost, aki Hajdúszoboszlón összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedõ férfival.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 könnyû, míg 1 súlyos sérüléssel végzõdött.

Teljes szélességében lezárták a 42-es fõutat Berettyóújfalunál egy baleset miatt – közölte az MTI-vel hétfõn hajnalban a katasztrófavédelem.

A hétvégén a mentõk szolgálatban lévõ munkatársai szerencsére csak két balesetnél jártak: a 42-es úton két személyautó ütközött, vasárnap Debrecenben pedig egy autós gyalogost gázolt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

« 1. oldal »  ... 15 Következő »