2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Összevertek Egyeken egy idõs asszonytForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-22 10:19:33
A férfiak rátámadtak az asszonyra, összeverték és a pénzét követelték. Végül a lakásból elrabolták az idõs nõ nyugdíját valamint magukkal vitték a házban talált hurkát, kolbászt, és szalonnát is.

Vasárnap délelõtt egy 68 éves egyeki asszony értesítette a rendõrséget, hogy elõzõ éjszaka lakásában három férfi bántalmazta, értékeit követelték, bántalmazták.

Az asszony elmondta, hogy szombat éjszaka arra ébredt, hogy lakásában idegenek tartózkodnak, ott kutatatást végeznek. A férfiak rátámadtak, ütlegelték, pénzét követelték. A rablók a lakásból az asszony nyugdíját, és élelmiszert (hurkát, kolbászt, és szalonnát) tulajdonítottak el. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az asszony felismerte támadóit, jól ismeri õket, lakókörnyezetében élnek.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság nyomozói elõállították a három férfit, rablás bûntett elkövetésnek meglapozott gyanúja miatt kihallgatták õket és õrizetbe vételük is megtörtént. Az eljárást a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya tovább folytatja, a gyanúsítottak elõzetes letartóztatását indítványozza.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!