2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Elõzetesben a gyáli gyilkosForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-22 10:21:38
Elõzetes letartóztatásba helyezte a Pest Megyei Bíróság azt a fiatalembert, aki pénteken Gyálon egy replika fegyverrel szabályosan kivégezte volt barátnõjét. A tettes január 21-ig marad elõzetes letartóztatásban.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, Gyálon pénteken reggel találtak rá az egyik utcában a lány holttestére. A vérzõ, de már halott fiatalra gyerekek bukkantak rá iskolába menet, õk értesítették a rendõröket. Délután már a lány volt barátját hallgatták ki a rendõrök, õ pedig elismerte tettét.

A 16 éves lány májusban szakított vele, a 21 éves fiú ezt nem tudta feldolgozni, ezért úgy döntött, megöli. Hosszas tervezés elõzte meg a gyilkosságot. A fiatalember egy úgynevezett replika fegyvert, egy muzeális darab másolatát vette meg még októberben.. Egy ideig lõporkészítéssel is kísérletezett, de végül Szlovákiában vásárolt megfelelõ fekete lõport.

Gyorsan akart végezni a lánnyal, ezért hónapokig gyakorolt a fegyverrel. A fiú tudta, hogy a lány milyen útvonalon megy az iskolába, így már várt rá. A célja az volt, hogy becsalja az út mellett lévõ erdõbe, azonban erre volt barátnõjét nem tudta rávenni. Pár percig beszélgettek, ezután azonban eldördült az elsõ lövés, amely a lány hátát érte.

A fiatal kiabálni kezdett, ekkor támadója - hogy elhallgattassa - több ütést mért a fejére fegyverével, amelyet ezután megint elsütött. Ekkor már halántékára célzott, mint kiderült, a lány a második lövésbe halt bele.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!