2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Schumacher visszatér a Forma 1-beForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2009-12-23 09:31:56
Visszatér a Forma 1-be Michael Schumacher - írja a német Bild napilapra hivatkozva a BBC. A hétszeres világbajnok pilóta egy évre kötelezi el magát a Mercedes csapatnál.

Évi 7 millió euró körüli fizetésre számíthat. A brit állami televízió szerint a hírt szerdán jelentik be hivatalosan.

A hírek szerint a 2006-ban visszavonult hétszeres világbajnok egy hónapig tárgyalt a Mercedesszel, mielõtt aláírt. A 41 éves német pilóta állítólag egyelõre egy évet vállal, de ha jól sikerül a visszatérés, akkor meghosszabbíthatják a szerzõdést. A hírt egyelõre nem kommentálta az autóversenyzõ sajtószóvivõje, de a BBC értesülése szerint már szerdán hivatalosan megteszik a bejelentést.

Schumacher évi 7 millió euró körüli fizetésre számíthat új csapatánál. A német versenyzõ nem érkezik idegen környezetbe: a Mercedes csapatfõnöke az a Ross Brown lesz, akivel összes sikerét véghezvitte.

Schumacher neve egyébként már nyáron szóba került a Forma-1 világában, amikor Felipe Massa súlyos sérülést szenvedett a Magyar Nagydíjon, ám egy korábbi motorbalesetben szerzett nyaksérülése akkor még nem jött rendbe annyira, hogy bírja a Forma 1-es terhelést.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!