2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Van der Sar védésénél nagyobb nincsForrás: Index
Utolsó módosítás: 2010-01-29 16:20:07
A citys Micah Richards lövése pontosan a ficakba tartott, nehéz elhinni, hogy a MU-kapus elérte.
A Manchester United 39 éves kapusa a Manchester City elleni Ligakupa-elõdöntõn hosszú pályafutása egyik legnagyobb védését mutatta be, amikor Micah Richards lövését kiszedte a bal felsõ sarokból.

 

A Manchester United izgalmas második félidõvel harcolta ki helyét a Ligakupa-döntõben a 2-1-es elõnnyel érkezõ városi rivális ellen: a visszavágó 3-1 lett [1] 92. perces Rooney-fejessel [2], de a meccs elfeledett fénypontja Edwin van der Sar csodás védése, még 0-0-nál.

 

 

A jobbhátvéd, Micah Richards [3] a tizenhatoson épphogy kívülrõl tökéletesnek látszó lövést küldött a bal felsõ sarokba, de a 39 éves kapus a nehezebb - bár valószínûleg kézenfekvõbb - megoldást választva jobb kezével átnyúlva hárított. (A mozdulat a 2007-ben visszavonult Oliver Kahn védjegye volt.)

 

Van der Sar nemrég tért vissza a csapathoz, elõször térdsérülést szenvedett, majd felesége kapott agyvérzést, mellette volt, míg jobban nem lett. Január 15-én, a Burnley ellen védett ismét, a City-meccsen közel hozta a MU elsõ idei trófeáját, amit a Wembleyben a nagyon készülõ Aston Villa ellen [4] szerezhet meg, február 28-án.

 

 

Bellamyt fejbe dobták

 

A manchesteri rangadókon nem ritka balhé is megzavarta a szerdai meccset: Craig Bellamy egy szögletet akart elvégezni, amikor a MU-táborból valaki egy pénzdarabbal fejbe dobta. A játékosnak nem lett baja, tudta folytatni a játékot. (A fenti videón ez a jelenet látható.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!