2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Prost: Schumit segíti majd a tapasztalatForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-02-24 17:33:20
Címkék: Sport, F1, Schumacher, Prost
Alain Prost, a hajdani világbajnok izgatottan figyeli Michael Schumacher Forma-1-es visszatérését és elárulja: szívesen ralizna újra.

Három hét múlva megkezdõdik Bahreinban az új Forma-1-es szezon, de már most minden szem a visszatérõ szupersztárra, Michael Schumacherre szegezõdik. A 41 éves német három évre írt alá a Mercedes csapattal és 2006 óta idén elõször áll rajthoz a Forma-1 mezõnyében. Nem csupán Alain Prost figyeli Schumi teljesítményét kíváncsian.

„Michael Schumacher visszatérése jó a Forma-1-nek” – találja a franciák ex-világbajnoka. – „Hatalmas tapasztalata bizonyára segíteni fogja, hogy az új szabályokat megszokja. Ha minden stimmel és még az autójával sem lesz rendkívüli gond, akkor nagyon jó szezon várhat rá. Különben azt kell majd figyelnünk, hogyan boldogul egy szezonban a középmezõnyben.”

Prost Kimi Raikkönen rali-kalandját is érdeklõdéssel követi, hiszen ebben az irányban magának a hajdani Forma-1-es versenyzõnek is vannak ambíciói: „Életemben egyszer én is voltam ralin” – így Prost a ’sport-cars.fr’-nek. – „Ez az 1982-es Rallye du Var volt. Szívesen megismételném – persze csak azzal a feltétellel, hogy nem lesz túlságosan veszélyes.”

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!