2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Árokban kötött ki a kamionForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-11 18:05:30
Újabb baleset történt a havazás miatt Zala megyében. Csütörtökön délután Felsõrajk és Pacsa között egy kamion csúszott árokba, a mûszaki mentés idejére lezárták az utat.

Zalában csütörtökre 15-20 centiméter hó esett. A tûzoltókat tucatnyi balesethez riasztották. Felsõrajk mellé azért kellett vonulniuk, mert árokba hajtott egy kamion. A sofõr szerint egy szembõl érkezõ autó miatt le kellett húzódnia a padkára, ott viszont megcsúszott, és a jármû irányíthatatlanná vált.

Sem a felsõrajki, sem a korábban történt balesetekben senki sem sérült meg súlyosan. Egyelõre egy kisbusz utasa járt a legrosszabbul Tornyiszentmiklós közelében. Az M70-es autóúton két mikrobusz ütközött, a négy utas közül egyikük könnyebben sérült. A helyszínen látták el a mentõk - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Zala Megyei Katasztrófavédelem ügyeletese.

Csütörtök reggel óta egyébként sokat javult a helyzet a zalai utakon, bár még mindig nem árt az óvatosság. A fõutak helyenként latyakosak, a mellékutak havasak lehetnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!