2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Jogszerû volt az izraeli légigyakorlatForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-18 17:57:17
A jogszabályoknak megfelelõ módon történt szerdán az Izraeli Légierõ gyakorlata a Ferihegyi repülõtéren - áll a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatóság csütörtöki közleményében.

A gyakorlathoz szükséges engedélykérelem idõben érkezett meg a Külügyminisztériumhoz.

A külügyi tárca a jogszabályoknak megfelelõen továbbította a kérvényt az NKH felé, amely a jogszabályban elõírt kötelezettségének megfelelõ eljárás után a gyakorlathoz a szükséges engedélyeket megadta. A gyakorlat rendben a repülésbiztonsági szabályok betartása mellett lezajlott; a repülõtér forgalmát egyáltalán nem zavarta - zárul az NKH közleménye.

A kormányfõ vizsgálatot rendelt el az izraeli légierõ szerdai gyakorlatával kapcsolatban - mondta csütörtökön a Független Hírügynökségnek a kormányszóvivõ. Szollár Domokos a vizsgálat befejezése elõtt nem kívánt arról beszélni, hogy a Magyar Honvédséget, illetve a kormányt elõzetesen tájékoztatták-e a berepülésrõl.

A Magyar Nemzet csütörtökön számolt be arról, hogy szerdán két izraeli kémrepülõgép közelítette meg és repült át leszállás nélkül a Ferihegyi nemzetközi reptér felett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!