2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Felfüggesztették a Nemzeti Közlekedési Hatóság légügyi osztályának igazgatóját, négy munkatárs ellen pedig fegyelmi eljárást indítottak az izraeli gépek március 17-i berepülésével kapcsolatban - mondta a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter szerdán az MR1-Kossuth Rádió reggeli mûsorában.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) nem járt el szabályosan az izraeli repülõgépek múlt csütörtöki magyarországi repülésének engedélyeztetésekor, amikor az eljárásrend ellenére ...
Kedden délben megkezdõdött a honvédelmi bizottság rendkívüli ülése az izraeli kémrepülõgépek ügyében. Az ülést a Fidesz-KDNP kezdeményezte. Mint Kontrát Károly a testület fideszes tagja a keddi ülésen elmondta: ...
Izrael budapesti nagykövete tagadja, hogy izraeli kémrepülõgépek repültek be szerdán a magyar légtérbe. A gépeket lefotózó szakértõ viszont továbbra is állítja: a típust az izraeli hadseregben elektronikus felderítésre rendszeresítették.
A jogszabályoknak megfelelõ módon történt szerdán az Izraeli Légierõ gyakorlata a Ferihegyi repülõtéren - áll a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatóság csütörtöki közleményében.
« 1. oldal »