2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Kampányzáró rendezvények országszerteForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-08 14:34:38
Több párt is csütörtökön tartja kampányzáró rendezvényét. Az MSZP Miskolcon, a Fidesz és az LMP Budapesten, a Jobbik pedig a fõváros mellett Békéscsabán zárja a kampányt az országgyûlési választások elsõ fordulója elõtt.

A pártoknak emellett az ország több pontján lesznek rendezvényeik. Az MDF nem tartja meg eredetileg tervezett országos kampányzáróját, ehelyett Bokros Lajos délelõttre vitára hívta a pártok miniszterelnök-jelöltjeit.

„Tisztesség napja” címmel a miskolci Generali Arénában tartja országos kampányzáróját az MSZP délután 5 órától. A rendezvényen beszédet mond Mesterházy Attila, a párt miniszterelnök-jelöltje. A szocialisták emellett az ország több pontján tartanak kampányzárókat csütörtökön, így Budapesten a Józsefvárosban.

A Fidesz Budapesten, a Syma csarnokban zárja kampányát az országgyûlési választások elsõ fordulója elõtt. A délután három órakor kezdõdõ eseményen Orbán Viktor pártelnök mond beszédet.

A Jobbik két országos kampányzáró rendezvényt is tart egyszerre, délután 5 órától. Budapesten Vona Gábor, a párt miniszterelnök-jelöltje a Petõfi-szobornál szólal fel, az eseményen ott lesz Balczó Zoltán és Szegedi Csanád EP-képviselõ, valamint Pörzse Sándor képviselõjelölt is. Békéscsabán Morvai Krisztina, a Jobbik államfõjelöltje lesz a fõszónok a Korzó téren.

Az LMP délután, „Nagy Dobás” címû performanszával kezdi a kampányzárót a budapesti Kossuth téren, ahol a párt szerint több ezer magasba repülõ sárga labdára és egy hatalmas „szmájlit” alkotó tömegre lehet számítani. Este 7 órától egyebek mellett koncertekkel zárják kampányukat, itt beszédet mond Schiffer András, az LMP országos listavezetõje.

Az MDF az eredetileg tervezett kampányzáró rendezvénye helyett vitára hívta a pártok miniszterelnök-jelöltjeit csütörtök délelõtt 11 órától.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!