2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Újabb kábítószeres parti DebrecenbenForrás: RTl Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-12 20:53:00
Másfél hónapon belül másodszor ütött rajta a rendõrség egy privát szórakozóhelyen tartott drogos bulin. Akkor negyvenhat embert állítottak elõ, most tizennyolcat.

Négy nõnek és hat férfinak kimutatták a szervezetében a kábítószert. Köztük van a hely üzemeltetõje is. Akár két év börtönt is kaphatnak.

A terület tulajdonosa is csak telefonon értesült az újabb rajtaütésrõl.

„A biztonsági õr hívott, hogy megint, vagyis nem is engemet, hanem a fiamat, hogy megint akció volt, tehát itt vannak a rendõrök” – mondta a férfi.

Odabent az energiaitalokon és kólán kívül mást is találtak a rendõrök.

„Tizennyolc fõt találtunk a szórakozóhelyen, közülük tíz esetében bizonyosodott be, hogy a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt hozott. Négy nõrõl és hat férfirõl” – mondta Juhászné Kiss Katalin, a Debreceni Rendõrkapitányság szóvivõje.

Sorban állva várták a gyanúsítottak, hogy a rendõrségre szállítsák õket. Marihuánát, fehér port és kis fiolákban a GINA néven ismert partidrogot találták náluk a rendõrök.

Másfél hónappal ezelõtt is rajtaütést tartottak kommandósok ugyanezen a helyen, akkor negyvenöt emberrõl derült ki, hogy kábítószert fogyasztott.

Ha a rendõrség kezdeményezi a szórakozóhely bezáratását, akkor az önkormányzat ezt ideiglenesen megteheti. Végleg viszont nem vonhatja vissza a mûködési engedélyüket. Tavalytól ugyanis az ehhez hasonló szórakozóhelyeknek nem kell mûködési engedéllyel rendelkezniük. Tehát nincs is mit visszavonni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!