2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Sikkasztással gyanúsítják a polgármestertForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-15 11:35:59
Jelentõs értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt hallgatott ki szerdán a rendõrség egy monoki férfit Miskolcon. Az RTL Híradó úgy tudja, Szepessy Zsolt monoki polgármesterrõl, az Összefogás Párt vezetõjérõl van szó.

A polgármester nem fizette az autója törlesztõ részleteit, és hiába szólították föl, nem adta vissza az értékes terepjárót. Az autót körözni kezdték, és egy nap alatt meg is találták. A rendõr-fõkapitányság elõtt parkolt, tilosban.

Már a rendõr-fõkapitányság udvarán parkol az értékes terepjáró. Az RTL Híradó információi szerint Szepessy Zsolt monoki polgármesteré, az Összefogás Párt vezetõjéé az autó.

„Egy lízingszerzõdést kötött egy céggel, és a szerzõdésben foglaltaknak nem tett eleget, nem fizette a törlesztõ részletet. A cég vele a szerzõdést felbontotta. Ezután viszont nem volt hajlandó visszaszolgáltatni a jármûvet” – mondta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Ekkor kezdték körözni az autót. Egy nap alatt megtalálták.

Megállni tilos tábla a rendõr-fõkapitányság elõtt - itt foglalták le az autót. Szepessy Zsolt az ügytõl függetlenül éppen a megyei rendõr-fõkapitányságon volt, mikor felfigyeltek a rendõrség elõtt, tilosban parkoló körözött autójára.

Az RTL Híradó úgy tudja, a polgármestert sikkasztás gyanúja miatt hallgatták ki, az autót pedig lefoglalták. Szepessy Zsolt az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott: „Ez az egész baromság. Nincs mit mondani róla.”

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!