2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Fradi-Loki – A nagy összecsapásForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-15 14:23:41
Pénteken 19 órától az Üllõi úti Albert-stadionban lép pályára a DVSC-TEVA alakulata, a Soproni Liga 23. fordulójának nyitómérkõzése iránt óriási az érdeklõdés.

A LOKI Szurkolók Szövetsége szurkolói buszt indít a találkozóra, a pénteken 13 órakor a Dósa nádor térrõl induló járatra tagok 2000, más érdeklõdõk 2500 forintért utazhatnak el a fõvárosba. Jelentkezni a Halközben található Mods Store-ban lehet.


Gyõzni akarnak a zöldek!


Természetesen a Ferencváros háza táján is fokozott várkozással tekintenek a bajnokcsapat pénteki vendégjátéka elé, errõl árulkodnak Csató Jánosnak, a Fradi pályaedzõjének szavai is.


– Lehet, hogy erõsebb a Debrecen kerete, de hazai pályán végre tényleg gyõznünk kéne – nyilatkozta a szakember a klub honlapján. – Fõleg úgy, hogy az MTK elleni meccsen a szurkolók rengeteget segítettek, nagyon jó hangulatot teremtettek, bízunk benne, hogy tényleg sokan kijönnek az Üllõi útra ismét, szeretnénk nekik örömet okozni.
Sok döntetlent játszunk, illene most már nyernünk. Szerintem jobb csapatok ellen nekünk is jobban megy a játék, hiszen nem állnak be tíz emberrel védekezni. Biztos vagyok benne, hogy a Loki is megpróbál majd focizni és támadni, hiszen a gyõzelemhez nekik is gólt kéne rúgniuk, szerintem jó meccset fogunk játszani.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!