2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Nem élték túl a vihart a sztárgólya fiókákForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-05-27 11:01:11
Szomorú fordulatot vett a gólya valóságshow Darányban. Az esõ és a hideg miatt Holdfény egy napos korában elpusztult, a többi tojás pedig ki sem kelt.

A gólyapárt öt éve figyelik állandóan egy webkamerán keresztül. Idén már 2 millió rajongóval büszkélkedhetnek.

Pici, de szívós Hópihe, az egyedüli túlélõje a viharoknak és a sok esõnek. Chuck és Ludmilla 6 tojást rakott. Közülük kettõ kelt ki. Holdfény azonban a hideg miatt egynaposan elpusztult. Most mindenki testvérének, Hópihének szurkol.

"Napi 12-13-14 ezer látogatónk van, nagyon nagy izgulás van, sõt már sokszor már túlzásba is viszik a rajongók, de ez érthetõ, hát reméljük, hogy nem lesz semmi gond, annyi elõnye lesz a dolgoknak, hogy elõbb fog felnõni, elõbb fog felerõsödni" - mondta el a Független Hírügynökségnek Cseresznyés Géza, a Gólya-projekt vezetõje.

Csaknem 2 millióan aggódnak Hópihéért. Óriási az érdeklõdés körülötte, igazi celeb lett. Még a Fidzsi-szigetekrõl is rápillantanak néha a fészekre, ahol féltve õrzi és nevelgeti egyetlen fiókáját az öt éve tartó valóságshow sztárpárja. Hópihének nagyon jók a túlélési esélyei. Chuck és Ludmilla felváltva melegítik, illetve hozzák neki az ételt. A rajongók most attól tartanak, hogy a júliusi kirepülésig talán már egy kicsit túltáplált is lesz.

Akit érdekel, hogy mi lesz a kicsi fióka, és szülei sorsa, ide kattintva nyomon követheti sorsukat a nap bármely órájában.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!