2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Elkapták Stohl drogszállítóitForrás: Blikk
Utolsó módosítás: 2010-06-22 12:21:17
Magas beosztású személyekbõl, sztárokból áll a most lekapcsolt drogfutárok vásárlói köre

Nem tétlenkednek a kábítószer elleni szolgálat nyomozói! A Blikk értesülése szerint megtalálták azt a kört, amely ellátta Stohl Andrást (43) kokainnal! Rendõrségi információink szerint egy elfogott kábítószerfutár vezette a díler nyomára a zsarukat, akik forró nyomon göngyölítik fel a szálakat, amelyek elég messze, a sztárvilágba vezetnek.

 

Mint ismeretes, akkor indítottak háborút az egyenruhások a sztárok kábítószer-ellátói ellen, amikor az ismert színész-mûsorvezetõ, Stohl András május 8-án ittasan, bedrogozva súlyos közlekedési balesetet okozott. Két autónak frontálisan nekiütközött a kábítószer okozta mámortól, ami miatt egy idõs férfi kis híján elveszítette az egyik lábát. Úgy tûnik, hogy egy múlt héten elfogott drogszállítmány szálai egészen a hírességig vezetnek. Igaz, ezt a nyomozók egyelõre nem kívánják megerõsíteni, mivel a felderítés javában tart, de a múlt héten nyilvánosságra hozott eredmények magukért beszélnek.

 

Fogás Az 5000 darab ecstasy tabletta és a kokain piaci értéke elérheti a 13,5 millió forintot is. Ezeket akarták eladni Stohléknak

 

A Kábítószer Bûnözés Elleni Szolgálat munkatársai 2010. június 8-án, majd 12-én a Keleti pályaudvaron elfogtak két személyt, akiknél mindkét esetben kábítószergyanús anyagot találtak – mondta el Rodler Norbert, a szolgálat vezetõje, és hozzátette: mindkét esetben a szakértõi vizsgálat után bebizonyosodott, hogy kábítószert találtak.

 

Mint megtudtuk, az egyik 23 éves nõnél, 3334 gramm heroint (piaci értéke 23 millió forint), a másik, feltehetõleg futárként közremûködõ 44 éves asszonynál pedig 105,5 gramm kokaint (1,5 millió), 1027 gramm amfetamint (3,5 millió) és 5000 darab ecstasy tablettát (12 millió) találtak – összesen 40 millió forint értékben. A Blikk úgy tudja, hogy az esetet több házkutatás követte, amelyek eredményeképpen eljutottak egészen ahhoz a körhöz, amelyik ellátja az úgynevezett elit kábítószeres réteget. Ez a kör mûvészekbõl, magas beosztású személyekbõl áll, akik közé tartozik Stohl András is.

 

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a most elfogott bûnözök látták el a színészt, hamarosan továbbadhatják ügyét vádemeléssel az ügyészségnek a kábítószerterjesztõk és -fogyasztok névsorával.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!