2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Rabszállító-baleset a Kerepesi útonForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-15 12:24:18
Négyen súlyos, tizenegyen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, amikor egy rabokat szállító teherkocsi karambolozott egy személyautóval Budapesten szerda délután.
12 rab, egy õr és két civil sérült meg. A VIII. kerületi Kerepesi úton már helyreállt a forgalom.

"A karambol a VIII. kerületben, a Kerepesi út 15. szám elõtt történt, egy lámpával ellátott gyárbejáratnál" - mondta Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje.

A személyautó innen fordult a Kerepesi úton közeledõ rabszállító teherautó elé. A személyautó vezetõjét a tûzoltók emelték ki a roncsból.

A nyomok alapján a teherautó több méteren keresztül tolta maga elõtt a személyautót. A helyszínre 10 mentõautót riasztottak, a sérülteket négy fõvárosi kórházba vitték. A baleset miatt a Kerepesi utat teljes szélességében lezárták, a forgalom valamivel öt óra elõtt már megindult a Keleti pályaudvar felé tartó oldalon, estére pedig helyreállt a közlekedés.

A rendõrök még vizsgálják, melyik jármû vezetõje hibázott. Egyelõre nem tisztázott, hogy a rabszállító használta-e megkülönböztetõ jelzéseit.

A BKV fõdiszpécsere elmondta, hogy a helyszínelés idejére a 80-as trolik csak rövidített útvonalon, a Stadionok megállóig járnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!