2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Megszólalt a gyászoló apaForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-05 13:48:50
A balatonudvardi szállásukról indultak szórakozni azok a fiatalok, akik egy közúti ellenõrzéskor keveredtek lövöldözésbe Alsóörsön.
A lövöldözésben meghalt 21 éves fiú édesapja a Népszabadságnak elmondta: úgy tudja, hogy az igazoltatáskor a sofõr kiszállt az autóból, az egyik rendõr pedig a kocsi bal hátuljához sétált.

Az édesapa szemtanúkra hivatkozva a lapnak hozzátette: néhány másodperccel ezután golyózápor zúdult a kocsira, a lövedékek elõbb a rendõrt, majd az autó bal hátsó ülésén ülõ Ádámot találták el. Az apa szerint az, hogy a jobb elsõ ülésen lévõ fiatal nõt nem találta el egyetlen lövedék sem, annak köszönhetõ, hogy éppen elõredõlt, hogy a kesztyûtartóból elõvegye az igazoltatáshoz a forgalmi engedélyt.

Az alsóörsi lövöldözésben meghalt 21 éves fiú édesapja a Népszabadságnak arról is beszélt, hogy egyelõre nem kapott tájékoztatást a rendõrségtõl. Úgy fogalmazott: még azt sem engedték neki, hogy megnézze Ádámot. Az édesapa a lapnak elmondta: hajnalban kapta a telefont, hogy fiát lelõtték. Azonnal a helyszínre utazott feleségével, hogy megtudja: fiának miért kellett meghalnia.

Az alsóörsi lövöldözés 21 éves áldozata a Zala megyei Alibánfán élt. A település polgármestere - aki maga is rokona az áldozatnak - arról beszélt a Független Hírügynökségnek, hogy a fiú korábban évekig a település Ifjúsági Klubjának elnöke volt. Mivel sokan ismerték, emlékére gyertyát gyújtanak az Ifjúsági Klub épületénél.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!