2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Gyanús utasok miatt vesztegelt egy repülõForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-30 10:10:05
Tûzszerészek vizsgáltak át egy WizzAir-járatot vasárnap délután a ferihegyi repülõtéren, miután leszállították az utasokat.
A gép személyzetének három furcsán viselkedõ utas tûnt fel, így a járat kapitánya kérte a reptéri rendõrség vizsgálatát - mondta a Független Hírügynökségnek Dankovics Attila, a légitársaság kommunikációs igazgatója.

Három, gyanúsan viselkedõ utas miatt nem engedték elindulni Ferihegyrõl vasárnap délután a WizzAir Eindhovenbe tartó járatát. A gép személyzetének tûntek fel a furcsán viselkedõ utasok, így a járat kapitánya kérte a reptéri rendõrség vizsgálatát - mondta a Független Hírügynökségnek Dankovics Attila, a légitársaság kommunikációs igazgatója. Hozzátette: a vizsgálat eredménye egyelõre nem ismert, de a gép vasárnap este háromnegyed nyolc körül fel tudott szállni.

Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója szerint többször elõfordult már ilyen eset: például amikor gazdátlan csomagot találtak a gépen, vagy ha egy poggyász felkerült, de a gazdája nem száll fel a gépre. Hozzátette: a vizsgálat lezártával, több órás késéssel ugyan, de a legtöbb gép ilyenkor el szokott indulni, persze mindez attól is függ, hogy a célállomáson tudják-e fogadni a járatot.

Dankovics Attila elmondta: az eindhoveni járat a holland fõvárosban landol majd, miután az eindhoveni repteret este bezárják. Az utasokat Amszterdamból buszokkal szállítják Eindhovenbe, azok pedig, akik ugyanezzel a járattal jönnek Budapestre, szintén a légitársaság által indított buszokkal érhetnek el a holland városból Amszterdamba, ahonnan a gép majd visszajön.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!