2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Halálos baleset a 35-ös útonForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-08 10:24:53
Egy ember a helyszínen elhunyt abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt a 35- ös úton, a balmazújvárosi leágazásnál, ahol két autó ütközött össze. A balesetben ketten súlyos, életveszélyes, egy ember súlyos, hárman pedig könnyebb sérültek meg.

Egy ember meghalt, három súlyos, és három könnyebbsérültje lett annak a balesetnek, amely vasárnap kora délelõtt történt a 35-ös fõút, balmazújvárosi leágazásánál, ahol egy Renault és egy Fiat típusú autó karambolozott.

A három súlyos sérült közül ketten életveszélyben vannak, köztük egy várandós kismama is. A könnyû sérültek között két kisgyermek is van. A HAON helyszíni adatai szerint a Renault sofõrje az autópálya felõl haladt a keresztezõdés felé, ahol nem állt meg a STOP táblánál, és összeütközött a neki jobbról érkezõ Fiattal, majd mindkét jármû az árokba csapódott.

A Renault-ban egy idõsebb hölgy, olyan súlyosan megsérült, hogy a mentõsök már nem tudtak segíteni rajta, az egyik sérültet pedig, mentõhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

A hajdúböszörményi tûzoltók feszítõ-vágó berendezés segítségével tudták csak az egyik sofõrt kiszabadítani a roncsokból. A baleseti helyszínelés, és a mûszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni a fõút adott részét, a forgalmat elterelték. Az eset pontos részleteit, a rendõrség, mûszaki szakértõ bevonásával vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!