2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
MICHAEL JACKSON HALOTT: Második boncolást rendelt el a családForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-06-28 10:05:14
Elrendelt egy második boncolást szombaton Michael Jackson családja, amely amerikai sajtójelentések szerint haragos és frusztrált a popsztár halálával kapcsolatos információk hiánya miatt. A család tagjai a Los Angeles északi részén lévõ Encino nevû külvárosban található birtokon tartózkodnak. A popsztár holttestét péntek éjszaka adta át a hatóság a családnak, amely az énekes földi maradványait ismeretlen helyre vitte.

A Halottkémi Hivatal pénteken azt közölte: az eddigi boncolás eredménye nem meggyõzõ, véglegeset akkor lehet csak mondani, ha elkészült az alapos toxikológiai vizsgálat, erre azonban még hat vagy akár nyolc hetet is várni kell. Erre a hírre reagálva adott utasítást a család egy második - a hírek szerint - független boncolás elvégzésére.


"Nem tetszik,, ami folyik itt." - mondta Joe Jackson, a család pátriárkája a People címû amerikai magazinnak. A popsztár apja interjút adott a Fox tévé híradójának is, abban azt közölte, hogy Michael gyerekei a családdal vannak, és mindhármuk állapota kiváló.


Jesse Jackson afroamerikai politikus, aki egyébként nincs rokonságban a Jackson-családdal, azt nyilatkozta szombaton az ABC amerikai tévé "Jó reggelt Amerika!" címû mûsorában, hogy pénteken járt a családi birtokon, és a családtagok dühösek voltak. 

Az ABC mûsorvezetõjének kérdésére válaszolva Jesse Jackson szombaton reggel azt is mondta: "Biztos vagyok abban, hogy a családnak független boncolást kellene kérnie, és valószínûleg kérni is fog." A politikus a tévében azt is mondta, hogy a család haragjának célpontja Conrad Murray, Michael orvosa, aki valószínûleg utolsóként látta élve a popsztárt.


Azt nem tudni, hogy a doktorral kapcsolatban változott-e a család vélemény. Conrad Murray szóvivõje mindenesetre szombaton azt állította, hogy a doktor, akit nem gyanúsít semmivel a rendõrség, megjelent a popsztár családjának tagjai elõtt, akikkel órákon keresztül beszélt, és végül tisztázta magát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!