2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Átadták a Magyar Nemzeti Kereskedõház (MNKH) Zrt. Év exportõre 2014 díjait szerdán a legjobban teljesítõ kkvk-nak; a mûszaki kiválóság kategóriában a szivattyútechikával foglalkozó Elpumps Kft., az élelmiszer kiválóság kategóriában az édességyártó Stühmer Kft., a legdinamikusabban fejlõdõ partner kategóriában pedig a gyapjúkereskedelmi Hungarowool Kft. kapta az elismerést.

Marokkó fõvárosában, Rabatban nyílt meg a legújabb Magyar Nemzeti Kereskedõház, amivel huszonkettõre nõtt a kereskedelmi külképviseletek száma világszerte - közölte a Magyar Nemzeti Kereskedõház Zrt. (MNKH) az MTI-vel.

Az almatermelõ gazdák megsegítése érdekében almafelvásárlásba kezd a Magyar Nemzeti Kereskedõház Zrt. – tájékoztatta Kurucz Éva kormányszóvivõ szombaton az MTI-t.

A Magyar Nemzeti Kereskedõház (MNKH) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával(MKIK) együttmûködve 23 helyszínen országos export-tanácsadási roadshow-t tart - jelentette be Kerekes György, az MNKH vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

« 1. oldal »