2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Szerelem gumiszakadásigForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-18 14:00:09
Az idén már második alkalommal ad otthont Máriapócs a driftnek. A kétnapos versenyen látható lesz Magyarország elit és feltörekvõ dtiftmezõnye és Európa számos prominense.

Máriapócs - Az idén már második alkalommal ad otthont Máriapócs a driftnek. A kétnapos versenyen látható lesz Magyarország elit és feltörekvõ dtiftmezõnye és Európa számos prominense. Az idén is lesz esti futam, mely csak évente egyszer, a RabócsiRingen látható Európában.

A Magyar Drift Szövetségnek mára már gyakorlatává vált, hogy a szezon során több versenyt is Máriapócson rendez meg. Idén sincs ez másképpen. A pünkösdi futam után augusztus 22-én is két napra a RabócsiRingre érkezik Magyarország elit és feltörekvõ driftmezõnye és Európa számos prominense.

Kelet-Magyarországra látogatni nemcsak a pálya vonalvezetése miatt szeretnek a versenyzõk, hanem a fantasztikus közönségért is. A RabócsiRing atmoszférája nem hasonlítható egyik versenyéhez sem, ezért is van, hogy bár számos versenyzõnek sokat kell utaznia más helyszínekhez képest, mégis nagy örömmel teszi ezt.

Szombaton a King of Europe soron következõ futama lesz látható, ahol már nem lehet kérdés, hogy a magyar pilótáink nagy eséllyel szállnak harcba az elsõségért, sõt, már nem csak a futam megnyerése a tét, hanem a KoE-n elérhetõ végsõ gyõzelem is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!