2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Meg akarták erõszakolni Bódy SylvitForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-22 12:32:49
Lopós k***nak csúfolták és majdnem megerõszakolták.

Nem csak hogy csúfolták, de megpróbálták megerõszakolni is.


A legfûszeresebb napilap hetente célkeresztbe vesz egy itthoni vagy külföldi celebet, és a gyerekkorától kezdve, öt napon keresztül ízekre szedi az életét. E héten Bódi Sylvi, s hétfõ lévén a gyerekkora került terítékre, de az továbbra sem derül ki belõle , hogy nevét miért írja y-al, z nélkül. Kiskorában nem volt része luxusban: apja munkásember, anyja háztartásbeli volt.

Igazi rossz gyerek voltam, a fiús játékokat szerettem. Igazság szerint nekem csak fiú barátaim voltak, a lányokkal valahogy nem sikerült mélyebb kapcsolatba kerülni - emlékezett vissza Sylvi. Annak, hogy a lányok nem kedvelték a modellt, egyszerû az oka: túl szép volt. – Irigykedtek rám, és ezt változatos formákban az értésemre is adták. Megvádoltak, hogy loptam tõlük különbözõ tárgyakat, vagy egyszerûen csak kurvának csúfoltak. Ordítottak a folyosón, hogy lopós kurva vagyok.
Az elsõ szerelme egy szörfös srác volt, akivel csak a csókig jutottak, és pár hónap múlva a srác kidobta õt.
- Tulajdonképpen miatta lettem modell, hiszen meg akartam neki mutatni, hogy mire vagyok képes. Õ persze kinevetett, csak legyintett, amikor csillogó szemmel elmondtam neki, hogy híres modell leszek.

 

Folytatás az eredeti oldalon

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!