2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Gesztesi: látni sem bírom ClaudiátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-20 07:52:44
Jelenleg még a felesége, ezért nem gondolta, hogy az asszony új barátjáról az újságokból kell értesülnie. Mi a véleménye a színésznek a kapcsolatról?

Begorombult a csupa mosoly színész, mert szerinte társa, akivel nyolc éven át élt jóban-rosszban eltitkolta elõle az igazságot.

Jelenleg még a felesége, ezért nem gondolta, hogy az asszony új barátjáról az újságokból kell értesülnie. Látni sem bírja, még a tévésorozatban sem hajlandó vele szerepelni.

– Látom Claudián, hogy boldog, nagyon jól érzi magát a bõrében, miközben sokáig és szemét módon hazudozott nekem – fakadt ki Gesztesi.
– Bár a hírek arról szóltak, hogy nekem mondta el elõször, hogy új barátja van, az igazság az, hogy én is az újságból tudtam meg. Õszinte leszek, nagyon megviselt. Nem az, hogy szerelmes lett, hanem az, hogy akivel nyolc éven át együtt éltem, a szemembe tudott nézni, és belehazudott. Na ez fáj. Papíron még a feleségem, és az volt akkor is, amikor más ágyába bújt. Lehet, hogy az új barátjának a családjában elfogadott, hogy félrek…nak, de nálam ez nem fér bele. Ezt csak azért mondom, mert olvastam az új após, Choli papa nyilatkozatát egy újságban. Õ szó szerint ezt nyilatkozta: „még mindig nem vált el a színésztõl, de attól függetlenül még d..hat a fiammal”.

 


Forrás és folytatás: borsonline.hu

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!