2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Fegyveres készültség Daróczi temetésénForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-13 10:00:35
Különleges biztonsági intézkedések lesznek Daróczi Dávid szerdai temetésén. Bár végsõ nyughelyét még nem készítették elõ, biztos, hogy a nagyapja melletti sírhelyben temetik el a nagypénteken öngyilkos lett Dávidot.

A volt kormányszóvivõt komoly biztonsági intézkedések mellett kísérik utolsó útjára.
A csepeli temetõben ottjártunkkor már nagyban szervezték a biztonsági intézkedéseket Daróczi Dávid temetése kapcsán. Az elõvigyázatosságot az indokolja, hogy a szertartáson várhatóan Bajnai Gordon miniszterelnök, és több politikus is megjelenik. A néhai szóvivõt a kormány saját halottjának tekinti.

 

Liptai Claudia szerelmét szerda délután két órakor helyezik végsõ nyughelyére görög katolikus szertartás szerint, a roma temetkezési hagyományokat is figyelembe véve.

 

Különleges biztonsági intézkedések lesznek Daróczi Dávid szerdai temetésén - értesült a Napi Ász. Ezekre egyrészt a szertartáson részt vevõ védett személyek, másrészt a várható tömeg miatt van szükség. A tervek szerint a görög-katolikus pap búcsúztatója után Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mond beszédet. A gyászszertartás nyilvános lesz, a búcsúztatás egyes részein viszont csak a közeli hozzátartozók vehetnek részt - írja a lap.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!