2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Baleset rendõri kísérettel, részegenForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-04 12:14:28
Egy járõr szeme láttára okozott balesetet egy részeg sofõr az éjszaka Kiskunmajsán.
A férfi azonban még azelõtt elmenekült a helyszínrõl, hogy igazoltatni tudták volna. A rendõr ugyanis a kocsiban utazó sérültek mentésével foglalkozott. Az egyik utas meghalt a balesetben.

A pedálok mellett épen maradt egy söröspohár, az éjszaka összetört kocsi roncsaiban. Este 11-kor egy benzinkutas értesítette a rendõrséget Kiskunmajsán, hogy egy alkoholtól bûzlõ férfi tankolt nála. A járõr a kúttól nem messze észre is vette a kocsit és követni kezdte.

Néhány perccel késõbb a rendõr szeme láttára az autó egy kanyarban kisodródott. Kettétört egy betonoszlopot és az oldalára fordult. A rendõr segítséget hívott és menteni kezdte a sérülteket. Közben a sofõr eltûnt.

„Amikor bekövetkezett a baleset, a jármû vezetõje kiugrott az ablakon és elszaladt, késõbb a kollégáim a lakásán fogták el. Bebizonyosodott, hogy korábban italt fogyasztott”- mondta Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

Öten ültek a kocsiban. Az anyósülésen ülõ 24 éves férfi a helyszínen meghalt. Két utas könnyebben, egy súlyosan megsérült.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!