2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Mi a gondtalan nyaralás titka?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-10 15:07:17
Nem kell szaladgálni, idõt, pénzt áldozni, telefonálgatni, hanem egyszerûen, a nap bármelyik szakában, kényelmesen, a családdal, barátokkal együtt választhatunk a számtalan lehetõség közül.

A gondtalan nyaralás titka: SzállásGuru.hu


Van, aki csak néha-néha, van, aki rendszeresen eljár kikapcsolódni családjával, barátaival, munkatársaival valamelyik hosszú hétvégén, télen, vagy nyáron.

 

Lehet egy-két nap, vagy akár egy-két hét is, a szervezéssel mindig gondok vannak. Ha nem akarjuk a pihenést olyan nehézségekkel tarkítani, mint „melyik hotelben szálljunk meg”, „miért nem jobb a szolgáltatás”, „melyik étteremben együnk”? stb., akkor létezik egy praktikus, gyors, és átfogó szolgáltatás, mellyel mindent elõre elintézhetünk ( www.szallasguru.hu )! Lehet idei évben van utoljára üdülési csekkünk, külön szûrési lehetõség, az üdülési csekk elfogadó helyekre!


Miért érdemes?

 

Ha nem tudjuk, melyik szálláshely mit kínál, mennyiért, és milyen minõségben, a SzállásGuru.hu-n könnyen utánajárhatunk! Kiválaszthatjuk az igényeinknek megfelelõ szállodát, hotelt, wellness centrumot. Kereshetünk éttermet, programot, beválthatjuk üdülési csekkünket!


Az internetes szervezés elõnye, hogy nem kell szaladgálni, idõt, pénzt áldozni, telefonálgatni, hanem egyszerûen, a nap bármelyik szakában, kényelmesen, a családdal, barátokkal együtt választhatunk a számtalan lehetõség közül. A szobafoglalásokról és minden egyébrõl írásos dokumentum érkezik, mellyel hitelesen igazolhatjuk magunkat.

Ha meg szeretnénk tudni, mások milyen véleménnyel voltak az adott szálláshelyrõl, a SzállásGuru.hu -n lehetõség nyílik rá, hogy beleolvassunk a vendégkönyvekbe! Ezáltal könnyebben dönthetünk, hová mennénk szívesen!

A teljes körû szolgáltatás bizonyítéka, hogy akadálymentesített hotelekre külön rákereshetnek a testi fogyatékkal élõk!


Kedvezmények

A SzállásGuru.hu-n mindig megtaláljuk az akciós szállásajánlatokat, sõt, csomagokat is, melyek több szolgáltatást ölelnek fel egyszerre, és így jelentõs kedvezményhez juthatunk. Cégek, vállalatok, iskolák is könnyen megszervezhetik csoportos kikapcsolódásukat, ugyanis nem csak egyéni foglalásokra van lehetõség. Mindenrõl árajánlatot tudunk kérni, és ha megfelelnek a feltételek, azonnal szobát foglalhatunk!

Ha már nyaralás…

Abban mindannyian egyet értünk, hogy ha már nyaralás, akkor valóban teljen a kikapcsolódás jegyében. Ha tudjuk, miért éppen azt a szolgáltatást választottuk, amelyiket, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés. Ha nem kell azon gondolkodni a szállodai szobába érve, hogy vajon milyen programot nézhetne meg a család, szintén nyugodtan lazíthatunk. Ebéd után pedig, ha a szálláshelyünk által kijelölt étteremben fogyasztottunk, még kedvezményt is kapunk – lehet ennél felhõtlenebb egy nyaralás?

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!