2023. szeptember 29. Péntek, Mihály.
 

Valamennyi fontosabb devizához képest gyengült a forint reggelre: az eurót 284 forint fölött, a svájci frankot 235 forintnál jegyezték nyolc óra elõtt.

A 285 forintos szinte nyitotta a keddi napot az euró árfolyama. A forint hétfõn szûk sávban ingadozott, kedd reggel is alig mozdult el a fõbb devizákkal szemben.

Árnyalatnyit gyengült a forint szerda reggelre az elõzõ esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi piacon. Nyolc óra elõtt az eurót 281 forint fölött jegyezték a devizapiacon.

Hétfõ reggel 278 forint fölé kúszott az euró árfolyama, de a dollár és a svájci frank is csak néhány fillérrel lett drágább a pénteki árfolyamhoz képest. Rövid idõn belül azonban ismét 278 forint alatt árulták az eurót.

Kissé gyengült péntek reggelre a forint valamennyi fontosabb devizához képest. Az eurót 277 forint fölött jegyezték nyolc óra elõtt, míg a svájci frank árfolyama 231 forintnál járt. Pénteken a görög miniszterelnök tárgyalásaira figyelnek a befektetõk.

A hétfõ délelõtti jegyezésekhez képest erõsödött a forint kedd reggelre a devizapiacon. Az eurót 277 forint alatt jegyzik, a svájci frank árfolyama közelít a 230 forinthoz.

Jó erõben a forint2012-08-16 09:15:47

Alig változott a forint árfolyama csütörtökre virradóra a fõbb devizákhoz képest: a nemzetközi devizakereskedelemben az eurót 278,55 forinton jegyezték, a szerda esti 278,35 forint után. Csütörtök reggel egy svájci frank 231,93 forintot, egy dollár 227,20 forintot ért, nagyjából ugyanannyit, mint szerdán este.

Alig változott kedd reggelre a forint árfolyama, jegyzése a hétfõn elért idei csúcs közelében ingadozik: az eurót nyolc óra után 275,5 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben.

Valamennyi fontosabb devizához képest erõsödött a forint hétfõ reggelre. Az eurót 287,4 forinton jegyezték nyolc óra elõtt.

Minimálisan gyengült a forint szerda reggelre. Az euró árfolyama 20 fillérrel 285 forintra emelkedett, hétfõhöz képest azonban valamennyi fontos külföldi deviza gyengült.

Az uniós csúcstalálkozó pozitív meglepetése után hétfõre korrigáltak a fõbb devizaárfolyamok, a forint kisebb gyengüléssel kezdte a hetet.

Visszakapaszkodott a forint2012-06-29 09:15:04

Sokat erõsödött a forint péntek reggelre a devizapiacon az elõzõ esti komolyabb gyengülés után. Az eurót ismét 287,5 forinton jegyzik az esti 291 fölötti jegyzések után.

Kissé erõsödött a forint a fontosabb devizákkal szemben szerda reggel, az euró 285,50 forint körül forgott a bankközi kereskedelemben az elõzõ esti 286,90 körüli jegyzések után.

Jó erõben nyitott a forint2012-06-15 09:11:30

A forint erõsödött az euróhoz, a frankhoz és a dollárhoz képest pénteken kora reggelre a csütörtök esti jegyzésekhez viszonyítva.

Enyhén erõsödött a forint a fontosabb devizákkal szemben szerda reggelre a bankközi kereskedelemben.

Hétfõn még 293 forint közelében is járt az euró árfolyama, ma, kedden reggel már a 298 forintot közelíti.

Hiába indult apró erõsödéssel forint, az árfolyam gyorsan gyengülésnek indult szerdán. Az árfolyamokat a görög és spanyol hírek mozgatják, utóbbi országról egy elemzõ azt állította, elõbb elhagyhatja az eurózónát, mint Görögország, fõleg úgy, hogy az EU elkaszálhatja az ország bankmentõ tervét.

Háromszáz forint fölött állt az euró árfolyama pénteken kora reggel. Ekkorra az euróval szemben csütörtökön jelentõsen gyengülõ frank ledolgozta hátránya nagy részét.

Kedden késõ este, szerda hajnalban nagyot zuhant a forint, miután a görög miniszterelnök arra utalt, hogy Görögország kiléphet az eurózónából.

Kisebb gyengüléssel kezdte a hetet a forint, de az árfolyam egyelõre messze van a 300 forintos eurótól.

A nemzetközi porondra most jellemzõ pesszimista hangulatban valamennyi fontosabb devizával szemben gyengült a forint péntek reggelre. Az eurót 299 forint fölött jegyezték nyolc óra elõtt, az elõzõ esti 296,9-es jegyzés után.

Csütörtök reggelre kissé erõsödött a forint árfolyama, az eurót 295 forint alatt jegyezték a devizapiacon nyolc óra körül. A jegyzést továbbra is a sikertelen görög kormányalakítási kísérletek után nyugtalanabb euróövezeti hangulat alakítja.

Az eurót kilenc óra körül 297 forint fölött jegyezték a bankközi devizapiacon, tíz óra után azonban ismét a reggeli, 295 forinthoz közeli szinten járt az árfolyam. Valamennyi fontosabb devizához képest rontott szerda reggelre a magyar fizetõeszköz, miközben az új görög választás kiírásának híre az eurónak sem kedvezett. Elbizonytalaníthatta a piacokat Varga Mihály is, aki szerint reálisan kora õszre várható az IMF-megállapodás.

Az elõzõ esti szintjén nyitotta a napot kedd reggel a forint, az eurót 292,4 forint körül jegyzik a devizapiacon. A magyar fizetõeszköz hétfõn indult gyengülésnek az euróval együtt a pesszimista nemzetközi piaci hangulatban.

A dollárhoz képest közel négyhavi mélypontra süllyedt az euró jegyzése hétfõ reggel, miután egyre távolodik a gyors görög kormányalakítás esélye. A forint is gyengüléssel kezdte a hetet.

« 1. oldal »  Következő »