2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Még mindig okozhat tüneteket a parlagfû – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton Facebook-oldalán.

Illusztráció - Pollenhelyzet - Az allergén gombák pollenszórása néhol a nagyon magas szintet is elérheti
Budapest, 2013. augusztus 17., szombat (MTI) – Az általános pollenterhelés ugyan csökkent az elmúlt napokban, azonban a kender pollenszórása felerõsödött, az allergén gombáké – amely az arra érzékenyeknél akár asztmát is kiválthat – néhol a nagyon erõs szintet is elérte – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

Illusztráció - Pollenhelyzet - Erõsödik a nyári gyomok pollenszórásaBudapest, 2013. május 18., szombat (MTI) – A tavaszi fák pollenszórása fokozatosan visszaszorul, erõsödik viszont a nyári gyomoké, fõleg a pázsitfûféléké – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Facebook-oldalán szombaton.

 

Illusztráció - Pollenhelyzet - A tavaszi szezon csúcsidõszakában vagyunk
Budapest, 2013. május 1., szerda (MTI) – A tavaszi pollenszezon csúcsidõszakában vagyunk, országszerte egyszerre tíznél is több allergén van jelen a levegõben tüneteket okozó mennyiségben – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán a Facebook-oldalán.

 

Pollenhelyzet – A parlagfû miatt már szinte az egész országban riasztás van érvényben
Budapest, 2012. augusztus 24., péntek (MTI) – A parlagfû magas pollenkoncentrációja miatt pénteken már szinte az egész országban riasztás van érvényben.

Budapest, 2012. június 30., szombat (MTI) – Több mint tíz allergén növény virágpora van jelen a levegõben, ezek közül több olyan erõs koncentrációban, amely az arra érzékenyeknél már tüneteket is okoz – derül ki az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) legfrissebb jelentésébõl.

« Előző « 2. oldal »