2024. május 27. Hétfő, Hella.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-31 11:28:15
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 24 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A rendõrök a Debreceni Rendõrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két olyan állampolgárnak segítettek, akiket közterületen a kihûlés veszélye fenyegetett. A járõrök biztonsági intézkedés keretén belül az egyik esetben a férfit otthonába vitték, míg a másik rászorultat a melegedõbe vitték az egyenruhások.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei 2013. december 30-án 18 óra 55 perc körüli idõben Bedõ településen igazoltattak egy 27 éves férfit. Az intézkedéskor kiderült, hogy Z. R. ellen a Berettyóújfalui Járásbíróság által visszaélés kábítószerrel vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben. A rendõrök a bojti lakost elfogták, a kapitányságra elõállították és bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek