2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-03 10:19:19
Címkék: Bihari hírek
Körözött férfit és szabálysértõket fogtak el a rendõrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 1 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 25 fõt állítottak elõ, közülük 9 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, amelyek közül 1 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

Belépésre jelentkezett 2014. január 2-án 5 óra 30 perc körüli idõben az a román állampolgár, akirõl a rendõrök az igazoltatásakor megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV Csoportja egyedi azonosító jel meghamisítása bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. Az egyenruhások a 34 éves férfit elõállították, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Egy hajdúszoboszlói áruház biztonsági õre 2014. január 2-án 8 óra körüli idõben telefonon hívta a rendõrséget, mert az üzletben visszatartanak egy férfit, aki egy üveg szeszesitalt rejtett a kabátja zsebébe, majd fizetés nélkül távozott a pénztártól. A helyszínen a járõrök elfogták a helyi lakost, akit a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra elõállítottak és meghallgatását követõen õrizetbe vettek. Az 59 éves férfi tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé állhat. 

Az ártándi határátkelõhelyen 2014. január 2-án 16 óra körüli idõben egy török állampolgár jelentkezett kilépésre. Az 52 éves külföldi férfi igazoltatásakor megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követett el, mivel jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett. A rendõrök a férfit elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták, majd a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!