2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Bombával fenyegetett a mozirajongó DebrecenbenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-29 17:59:45
Vetítõterembe helyezett bombával fenyegetõzött egy férfi az egyik debreceni bevásárlóközpontban. A fenyegetõzõ férfit kedden, filmnézés közben fogták el a rendõrök a bevásárlóközpont egyik mozitermében.

A férfi ellen, aki viccnek szánta a bombafenyegetést, közveszéllyel fenyegetés miatt indult eljárás - közölte szerda délután a Debreceni Rendõrkapitányság hivatalvezetõ-helyettese.

Vasárnap este az egyik debreceni bevásárlóközpontból tettek bejelentést a rendõrség ügyeletére, hogy egy ismeretlen férfi telefonon közölte: az egyik teremben bombát helyezett el. Az épületet kiürítették, majd átkutatták. A rendõrök robbanóanyagot nem találtak, ezért közveszéllyel fenyegetés miatt eljárást indítottak.

Kedden újabb bejelentést kaptak, hogy ugyanazon a néven, amelyen két nappal korábban a bombával kapcsolatos fenyegetést tették, egy 31 éves budapesti férfi jelent meg a moziban, aki éppen filmet néz az egyik teremben.

A rendõrök igazoltatták a férfit, aki elmondta, hogy vasárnap jegyet akart foglalni az egyik filmre, ezért telefonált. A bombával fenyegetést csupán viccnek szánta - közölte Szõke-Zákány Bernadett, a városi rendõrkapitányság hivatalvezetõ-hellyettese.

A 31 éves férfirõl adatai ellenõrzése után kiderült, hogy csalás miatt korábban már elfogatóparancsot adtak ki ellene, és már kereste a rendõrség.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!