2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Tiltakozás mellett tartották meg a Magyar Krónika lapindítójátForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-01-10 17:14:56
Megtartotta lapindítóját a Magyar Krónika címû folyóirat csütörtökön Budapesten, a Magyar Demokrata Andrássy úti székházában.

Az épület elõtt nagyjából ötvenen, köztük a Demokratikus Koalíció aktivistái tüntettek a Magyar Szolidaritás Mozgalom szervezésében.

Boross Péter volt miniszterelnök érkezik a Magyar Krónika címû folyóirat lapindító értekezletére a Magyar Demokrata hetilap Andrássy úti szerkesztõségébe 2014. január 9-én.MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A folyóirat megalapításának tervérõl a hét elején számolt be a sajtó. A cink.hu birtokába került az a levél, amelyet Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor, a Magyar Demokrata lapigazgatója, a Magyar Krónika leendõ fõszerkesztõje küldött a száz felkért szerzõnek.

A tiltakozók többek között szégyen és éljen, Viktor, éljen, a párt bekiabálásokkal, valamint az új folyóiratot kifigurázó táblákkal fogadták a zártkörû lapindító értekezletre érkezõket, mások mellett Boross Péter volt miniszterelnököt, Baán László miniszteri biztost, Jankovics Marcell és Koltay Gábor filmrendezõt, Melocco Miklós szobrászmûvészt, Jókai Anna írót, Kondor Katalint, a Magyar Rádió korábbi elnökét és Sasvári Sándor színmûvészt.

Az este nyolc óra elõtt néhány perccel véget ért lapindítón részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!