2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-17 11:25:51
Címkék: Bihari hírek
A járõrök elfogtak két garázdát, valamint egy férfit aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 25 fõt állítottak elõ, közülük 3 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Debrecenben, a Csillag utca és a Csapó utca keresztezõdésénél 2014. január 16-án 17 óra 30 perc körüli idõben egy férfi a gépjármûvével be akart állni a parkolóba, mely során vitába keveredett egy arra sétáló gyalogossal, aki közben bement egy közeli üzletbe. Amikor É. László a boltból kijött, újból kialakult a veszekedés közöttük, ezért a férfi ráütött a gépkocsi motorháztetejére. A gépkocsiban ülõ 40 éves M. Attila ekkor a motort beindította és autójával meglökte 34 éves helyi lakost, aki ettõl elesett. Ezt követõen a terheltek újra dulakodni kezdtek. A garázdákat a helyszínre érkezõ járõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A két helyi lakossal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

A járõrök 2014. január 16-án 17 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben a Petõfi téren igazoltattak egy férfit, aki az utcán hangoskodott. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a Nyírbátori Rendõrkapitányság jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki az 32 éves helyi férfi ellen. A rendõrök B. Lajost elfogták és a kapitányságra elõállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!