2024. június 2. Vasárnap, Kármen, Anita.
 
Dísztárcsákat loptakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-21 15:25:50
Címkék: Bihari hírek
Az utcán parkoló autók kerekeirõl tulajdonította el a dísztárcsákat az a két férfi, akikkel szemben a rendõrök vádemelést javasolnak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2013. november 12-én 2 óra 5 perckor egy helyi lakos tett bejelentést, mert látott két férfit, akik a debreceni Szigligeti utcán parkoló egyik Opel típusú személygépkocsi kerekeirõl leszedték a dísztárcsákat, majd elszaladtak.

A járõrök a helyszín közelében igazoltatták a két feltételezett tettest, akiknek a gépkocsijában összesen 20 darab dísztárcsát találtak. A rendõrök a 28 éves miskolci és a 30 éves tarcali lakost elfogták és a kapitányságra elõállították. A nyomozóknak T. János és V. Krisztián kihallgatásukon a bûncselekmény elkövetésével kapcsolatban beismerõ vallomást tettek.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértõ bevonásával – folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!