2024. június 17. Hétfő, Laura, Alida.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-21 16:21:50
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 25 fõt állítottak elõ, közülük 5 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A járõrök 2014. január 20-án 12 óra 15 perc körüli idõben a 4. számú fõút hajdúhadházi szakaszán tetten értek egy nyírmihálydi lakost, aki szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a szabálysértõt. A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a 28 éves nõ ellen.

A Debreceni Rendõrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. január 20-án 14 óra körüli idõben a Rakovszky Dániel utcán egy helyi férfit fogtak el, akivel szemben a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A 36 éves M. Zoltánt a rendõrök bûnügyi õrizetbe vették.

Egy debreceni áruházból érkezett bejelentés a rendõrségre 2014. január 20-án 14 óra körüli idõben arról, hogy az üzlet biztonsági õrei egy férfit lopáson értek tetten. A 46 éves helyi lakos az üzletben két tisztítószert rejtett el táskájába, majd fizetés nélkül távozott a boltból, azonban az õrök észlelték a cselekményt és visszatartották õt. A rendõrök a helyszínen elfogták, a kapitányságra elõállították és meghallgatták a szabálysértõt. Az õrizetbe vett férfi az általa elkövetett tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé áll.

A debreceni járõrök 2014. január 20-án 22 óra körüli idõben az egyik helyi nagyáruházban elfogtak egy 33 éves férfit, akit a biztonsági õr ért tetten, amint az üzletben illatszereket rejtett kabátjába, majd a termékekkel fizetés nélkül távozott. A rendõrök a helyi lakost elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták és szabálysértési õrizetbe vették. Az eljárás alá vont férfi a tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!