2024. június 15. Szombat, Jolán, Vid.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-22 19:27:36
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 33 fõt állítottak elõ, közülük 11 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A rendõrséget 2014. január 21-én 18 óra 40 perc körüli idõben telefonon értesítette az egyik debreceni bevásárló központ biztonsági õre arról, hogy délelõtt egy férfi DVD lemezeket tulajdonított el és a pénztártól fizetés nélkül távozott. Az õr elmondta, hogy a tolvaj újra visszatért a boltba, de most tetten érték és visszatartják. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök a 31 éves helyi lakost elfogták és elõállították a kapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták K. Tamást, aki a bûncselekmény elkövetését beismerte.

A terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy 18 éves fiú ellen, aki 2014. január 21-én 20 óra 35 perc körüli idõben egy hajdúszoboszlói áruházból egy elektronikai cikket tulajdonított el.

Az üzlet biztonsági õre látta, hogy a helyi lakos az árut a ruházatába rejtette, majd fizetés nélkül távozott a pénztártól.

A rendõrséget az esetrõl a biztonsági szolgálat munkatársa értesítette. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták a tolvajt és elõállították a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták és õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Egy derecskei lakos 2014. január 21-én 21 óra 25 perc körüli idõben telefonon hívta a rendõrség ügyeletét, mert volt élettársa a házában tartózkodik, fenyegeti õt és nem hajlandó távozni. A helyszínre érkezõ járõrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Berettyóújfalui Járásbíróság távoltartó határozatot bocsátott ki, amelyet megszegett. A rendõrök a szabálysértõt elfogták és a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállították. A távoltartás szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt õrizetbe vett férfit gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé áll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!