2024. június 15. Szombat, Jolán, Vid.
 
Századszor adott vért Mike Sándor a „retró véradáson” KomádibanForrás: Cserép Imre
Utolsó módosítás: 2014-01-22 19:38:25
Címkék: Bihari hírek
Századszor adott vért Mike Sándor komádi lakos a tegnapi retró véradáson. Õ az elsõ a városban, aki ennyiszer adott vért. – Mike Sándor 1975-tõl ad vért. Elmondása szerint szeretné még egy ideig a véradásainak a számát növelni. Annak örül, hogy vannak követõi és nyomában vannak már a 70-szeres, nyolcvanszoros véradók. Arra kér mindenkit, hogy aki tud, segítsen és adjon vért!

A retró véradás résztvevõit, véradókat és a Véradó Állomás dolgozóit Farkas Jánosné, helyi lakos saját készítésû, baracklekvárral ízesített farsangi fánkkal lepte meg. – Ezzel akarta megköszönni a véradóknak az áldozatvállalásukat, a dolgozóknak pedig a munkájukat.
Szénássi György fõorvos, a Véradó Állomás vezetõje elmondta, hogy véradás szempontjából mindig számíthat Komádira, ahol átlagban 60 véradó ad vért, és köszönet a szervezõnek, a támogatóknak a kiváló munkájukért. Jambrik Judit a Magyar Vöröskereszt Komádi Alapszervezetének elnöke, mint szervezõ azt is elmondta, hogy nem csak véradásból vizsgáztak jelesre a komádi emberek, hanem segítségnyújtásból is. Itt mond köszönetet a FRISS ABC vezetõjének, Asztalos Lászlónénak, az Abc dolgozóinak, a vásárlóknak, a lakosságnak, hogy adományaikkal segítették a rászorult gyermekeket és családokat.

Cserép Imre
tudósító

/Fotók: - Cserép Imre/

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!