2024. június 16. Vasárnap, Jusztin.
 
Zaklatta és meg is verte a testvérétForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-25 20:08:07
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, akit a családi veszekedés után a Készenléti Rendõrség egyenruhásai fogtak el Debrecenben.

A nyomozás adatai szerint 2013. július 22-én 17 óra körüli idõben az egyik debreceni családi ház udvarán egy férfi megfenyegette a testvérét, hogy ha nem ül le vele egy asztalhoz, akkor hozzá vágja a biciklit, amit aztán eldobott. Ezt követõen este újabb veszekedés kezdõdött, melyet követõen a terhelt ököllel kezdte ütni a nõt, aki félelmében átszaladt a szomszédba segítséget kérni. Az áldozat az esetrõl telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A helyszínre irányított Készenléti Rendõrség járõrei elfogták az agresszív hozzátartozót, akit elõállítottak a kapitányságra. A nyomozók M. Sándort gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 41 éves helyi férfival szemben súlyos testi sértés bûntett kísérlet és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!