2024. június 1. Szombat, Tünde.
 
Befejezett nyomozásForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-02 14:29:08
Címkék: Bihari hírek
Kerékpártolvajjal szemben javasolnak vádemelést a debreceni nyomozók.

A rendõrséget hívta 2013. október 11-én 17 óra 30 perc körüli idõben egy férfi, aki elmondta, hogy a debreceni Nagyerdõn futott, amikor látott egy gyanús férfit, aki egy rossz állapotú babakocsit tolt, amelyen volt egy lakattal lezárt nõi vázas kerékpár. A járõrök kiérkezése elõtt a bejelentõ találkozott egy hölggyel, aki felismerte biciklijét, amit korábban egy épület kerítéséhez lakatolt.

A rendõrök a helyszínen meghallgatták L. Józsefet, aki azt mondta, hogy az erdõ közepén volt lerakva a jármû, de az nem volt lezárva.

Az egyenruhások a sértettel együtt visszamentek arra a helyre, ahol a nõ lezárta a kétkerekût és megállapították, hogy a kerítést valaki megrongálta, a gyanúsított ruházatának átvizsgálása során pedig vágásra alkalmas eszközöket találtak.

A 45 éves hajdúhadházi lakost a járõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!